4 παραχωρησεις γηπεδων σε αθλητικους συλλογους απο το Δημο Κομοτηνης

Σε Κάλχα, Υφαντές, Κόσμιο και Νέο Σιδηροχώρι

Σειρά από παραχωρήσεις γηπέδων ποδοσφαίρου σε τοπικές ομάδες ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, στην πρόσφατη συνεδρίασή του.

Έτσι προχώρησε στην δωρεάν  παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Κάλχα για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 στον Αθλητικό Σύλλογο «ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΑΝΟΤΟΠΟΣ»

Επίσης ικανοποίησε την αίτηση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού και Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Θρυλορίου «ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ» για τη δωρεάν  παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Υφαντών για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοσμίου «Π.Α.Ο.Κοσμίου» θα έχει τη δωρεάν  χρήση του δημοτικού γηπέδου Κοσμίου για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022, ενώ τέλος ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ» θα έχει τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Σιδηροχωρίου (Ιωάννης Στράντζαλης) για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Παραχώρηση και του κλειστού Γυμναστηρίου σε Συλλόγους και ΤΕΦΑΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε και την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γυμναστήριου του Δήμου Κομοτηνής σε Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας και στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης, για τη διεξαγωγή προπονήσεων, αγώνων και μαθημάτων, περιόδου 2021-2022, για την καθημερινή προπόνηση  των αθλητών, τα μαθήματα ειδικοτήτων, αλλά και ως έδρα για τη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων του πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Έτσι το γήπεδο θα χρησιμοποιήσει ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Α.Σ.Α.Κ)» για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος πετοσφαίρισης  παγκορασίδων και κορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν. Μακεδονίας περιόδου 2021-2022.

Επίσης στο γήπεδο θα βρίσκεται ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΑΙΑΣ) » για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος  καλαθοσφαίρισης ΕΚΑΣΑΜΑΘ (παιδικό, ανδρικό) περιόδου 2021-2022.

Για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος  καλαθοσφαίρισης της Β Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2021-2022, καθώς και τη πραγματοποίηση προπονήσεων θα χρησιμοποιήσει το Κλειστό Γυμναστήριο ο ΓΑΣ Κομοτηνής.

Τέλος με αίτησή του ΤΕΦΑΑ παραχωρήθηκε το γήπεδο για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος  καλαθοσφαίρισης ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ανδρικό) περιόδου 2021-2022, καθώς και τη πραγματοποίηση προπονήσεων, αλλά και για διεξαγωγή των μαθημάτων ειδικοτήτων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.