39 ατομα μετεφεραν παρανομα στη χωρα δυο βουλγαροι διακινητες

Διέφυγε της σύλληψης ένας από τους δράστες

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, σε βάρος δύο υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 48 και 35 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τριάντα εννέα άτομα. Τριάντα ένας από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, τέσσερις υπήκοοι Ιράκ και τέσσερις υπήκοοι Παλαιστίνης. Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, ο 35χρονος δράστης.
 
Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Πρωτοκκλησίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 48χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 35χρονος δράστης, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
 
Λίγο πιο κάτω ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε, πεζός, σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη, ενώ ο 35χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
 
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, τριάντα εννέα άτομα.
 
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.