383 νεοι αστυφυλακες παρελαβαν σημερα τα πτυχια τους

Τελετή ορκωμοσίας στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνου Σκούμα

383 νέοι αστυφύλακες παρέλαβαν τα πτυχία τους στην τελετή ονομασίας –απονομής πτυχίων που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου,1 Οκτωβρίου στην Σχολή Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεπικουρείτο από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος Αρχιμανδρίτη κ.κ. Αλέξιο Κουρτέση.

Τα πτυχία στους αποφοιτούντες  επέδωσε o Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο οποίος συνεχάρη προσωπικά τους νέους Αστυφύλακες για την ευδόκιμη ολοκλήρωση της φοίτησής τους στη Σχολή Αστυφυλάκων και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.Χρήστος Μέτιος, ο εκπρόσωπος Δημάρχου Κομοτηνής Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μουρτίδης, ο τοποτηρητής Μουφτείας Ροδόπης Σοφολογιότατος κ. Χαλήλ Τζιχάτ, ο  Διοικητής 29ης (ΤΘΤ) Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μπόγδανος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, Πύραρχος κ.Αντώνιος Αντωνίου και εκ της 10ης ΣΗΕ ο Επισμηναγός κ.Απόστολος Κυργιαλάνης.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικός Διευθυντής κ.Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος κ.Μιχαήλ Σεβδυνίδης,ο Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ.Κωνσταντίνος Σουλιώτης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.Γεώργιος ΖΙΩΓΑΣ, οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.