36η Διεθνη Εκθεση Τουρισμου «PHILOXENIA» ο Δημος Κομοτηνης

Στο περίπτερο 15 το διάστημα 12 με 14 Νοεμβρίου

Στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2021» που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2021 στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να συμμετάσχει ο Δήμος Κομοτηνής και συγκεκριμένα στο περίπτερο 15 (Booth 15).

Η «PHILOXENIA» είναι η ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, των φορέων και των οργανισµών στην Ελλάδα, η έκθεση  που συνδέει τους φορείς του τουρισμού με την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Για τον Δήμο Κομοτηνής, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, είναι μια ευκαιρία να προβάλλει το τουριστικό προϊόν του τόπου με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει με εργαλείο τη μελέτη του προγράμματος τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο.

Η πετυχημένη πορεία της έκθεσης «PHILOXENIA» ενίσχυσε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να λάβει μέρος για πρώτη φορά σε μια προσπάθεια εκδήλωσης εξωστρέφειας ταυτόχρονα εκπαίδευσης γύρω από τις ανάγκες των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου και τις επιθυµίες των ταξιδιωτών.

Το ωράριο της έκθεσης έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 12 Νοεμβρίου τις ώρες 11:00- 20:00, μόνο για εμπορικούς επισκέπτες.
  • Σάββατο 13 Νοεμβρίου τις ώρες 10:00- 20:00, για κοινό και εμπορικούς επισκέπτες.
  • Κυριακή 14 Νοεμβρίου τις ώρες 10:00- 19:00, για κοινό και εμπορικούς επισκέπτες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.