35 υποτροφιες για το  ακαδημαικο ετος 2023 – 2024 απο το Ε.Α.Π.

Για παρακολούθηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων Σπουδών

  Στο πλαίσιο υ συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), προκηρύσσεται η χορήγηση 35 υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024 για την παρακολούθηση Θεματικών Ενοτήτων προπτυχιακά και μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ε.Α.Π.. Συγκεκριμένα, το Ε.Α.Π. προσφέρει 9 Προπτυχιακά, 57 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο του 2023 και 2 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών με έναρξη φοίτησης τον Μάρτιο του 2024.

Οι υποτροφίες χορηγούνται σε υποψήφιους/ες και εν ενεργεία φοιτητές/τριες στα Προγράμματα Σπουδών του Ε.Α.Π. που ανήκουν σε ειδικές κοινωνικές ομάδες.

Η υποβολή των αιτήσεων από υποψηφίους γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, ή μέσω του Κέντρου Κοινότητας με καταληκτική ημερομηνία την 31η Αυγούστου 2023.

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την υποβολή αίτησης μπορείτε να ενημερωθείτε από την τρέχουσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που έχει ανακοινωθεί ιστότοπο του Ε.Α.Π. ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.