300 τεστ στην Ελπιδα Σαπων απο τον Ε. Στυλιανιδη

Για να χρησιμοποιηθούν στους εναπομείναντες αγώνες της Γ΄ Εθνικής

Τριακόσια rapid τεστ COVID-19 προσέφερε στα στελέχη της ομάδας της Ελπίδας Σαπών το πρωί της Τετάρτης 5 Μαΐου ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, τα οποία θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παρόν κατά την παράδοση των test έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μπασδάνης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης.

Στήριξη στην μοναδική ομάδα της Ροδόπης στη Γ΄ Εθνική

Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως θέλησε με αυτό τον τρόπο, να στηριχθεί η ομάδα της περιοχής μας, η οποία συμμετέχει σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και συμβάλλει στην ανάδειξη της Ροδόπης έξω από τα γεωγραφικά της όρια.

Για αυτό και ευχήθηκε κάθε επιτυχία, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά του προσφέροντας τα τεστ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως υπάρχουν άνθρωποι και στο κέντρο που νοιάζονται για το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και την ακριτική μας περιφέρεια.

«Αν αξίζει κάτι να κάνουμε για τη συμμετοχή της νέας γενιάς στον αθλητισμό αλλά και να αναδείξουμε την περιοχή μας, είναι να στηρίζουμε πρωτοβουλίες σαν και αυτή» τόνισε, για αυτό και οι βουλευτές, και η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εκπρόσωποι του τοπικού αθλητισμού προσπαθούν να ακούγεται η περιοχή και η νεολαία να μένει κοντά στον υγιή αθλητισμό.

Ουσιαστικό το ενδιαφέρον του Ε. Στυλιανίδη

Για τον έμπρακτο, ουσιαστικό και αποτελεσματικό ενδιαφέρον του ευχαρίστησε τον κ. Στυλιανίδη ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό, την νεολαία αλλά και το Δήμο, που παραμένει σε βαθύ κόκκινο, ενδιαφέρθηκε και εξασφάλισε κάτι σημαντικό για την πορεία της ομάδας.

Με την ευκαιρία τον ευχαρίστησε και για την συνεχή στήριξη και συμπαράσταση που προσφέρει στην περιοχή, τόσο στον τομέα του αθλητισμού, όσο και γενικότερα, ευχόμενος να συνεχίσει να είναι δίπλα τους δυναμικά ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Δύσκολες οι εποχές για τον αθλητισμό

Ο κ. Γαβριηλίδης έπλεξε το εγκώμιο τόσο του κ. Στυλιανίδη, όσο και των στελεχών που έχουν τη διοίκηση της ομάδας σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές. «Είναι αξιέπαινο το εγχείρημα που έγινε, γιατί πραγματικά ήξερα την ανησυχία των παιδιών για το πώς θα βρουν τα τεστ» επεσήμανε ο ίδιος χαρακτηριστικά. Θεωρεί δε πως χρειάζεται η βοήθεια όλων όσο είναι δυνατόν, μιας και η Ελπίδα Σαπών είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο στη Ροδόπη, ευχόμενος καλό κουράγιο, ό,τι το καλύτερο και υγεία.

Τέλος τον κ. Στυλιανίδη ευχαρίστησε ο πρόεδρος της ομάδας, σημειώνοντας πως οι συνθήκες που δημιούργησε η  πανδημία είναι πολύ δύσκολες, γιατί ως ομάδα βασίζεται αποκλειστικά σε χορηγούς. Για αυτό και η κίνηση αυτή τους βοηθά να προχωρήσουν χωρίς άλλες σκέψεις, ζητώντας του να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους και στο μέλλον.

Κάλεσμα για εμβολιασμό από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

Λαμβάνοντας αφορμή από το γεγονός της παράδοσης των rapid test, ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε πως αυτό που προέχει είναι ο εμβολιασμός. Στη Ροδόπη έχουν γίνει περίπου 22.000 δόσεις, με 6 χιλιάδες πολίτες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Τον Μάιο αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα πάνω 3 εκ. δόσεις στη χώρα μας, και ζήτησε από τους παράγοντες και τους παίκτες της ομάδας να προτρέψουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Το ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού, σημείωσε, οφείλεται εν μέρει στο ότι δεν το ζητάμε, και με την πολιτεία να έχει διασφαλίσει τις δόσεις, ζήτησε να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό, γιατί έτσι θα διασφαλιστεί και η κανονικότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.