3 ενταλματα και 3 καταδικαστικες αποφασεις εκκρεμουσαν σε βαρος 36χρονης που συνεληφθη στην Ξανθη

Συνελήφθη, την Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 36χρονη, η οποία διώκεται με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, Ένταλμα Σύλληψης, Ένταλμα Βιαίας Προσαγωγής και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις από τις ελληνικές δικαστικές αρχές. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την δράστιδα, διότι σε βάρος της έχουν εκδοθεί ένα Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ένα Ένταλμα Σύλληψης για εμπρησμό, ένα Ένταλμα Βιαίας Προσαγωγής για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

18χρονος διέρρηξε οικία στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, το βράδυ της Τρίτης, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
 
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 18χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 18χρονος, το βράδυ της Τρίτης, διέρρηξε οικία, στην Αλεξανδρούπολη και αφαίρεσε από το εσωτερικό της 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 ηλεκτρονική συσκευή, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 ρολόι χειρός, 1 σακίδιο και 5 κολόνιες. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το παραπάνω κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
 
Σημειώνεται ότι ο 18χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

75χρονος οδηγός προσέκρουσε σε κολώνα του ΟΤΕ

Θανάσιμα τραυματίστηκε ο συνοδηγός
 
Ελαφρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου
Χθες το πρωί, στο 8ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Δράμας – Αμφίπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 75χρονος και επέβαινε 68χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα του Ο.Τ.Ε.. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 68χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 75χρονου.
 
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.