2ο Νοσηλευτικο Συνεδριο Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης

24 και 25 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 24-25 Νοεμβρίου 2023 στο Νομαρχείο, το 2ο Νοσηλευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το 2ο Νοσηλευτικό Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Το συνέδριο αυτό έχει ως σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση των νοσηλευτών, με σκοπό την προαγωγή της γνώσης στο νοσηλευτικό επάγγελμα, την παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Επιπλέον στόχος του συνεδρίου αποτελεί η παρουσίαση προσφάτων επιστημονικών ερευνών στο χώρο της νοσηλευτικής, αλλά και η δημιουργία γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών υγείας, για την αρτιότερη ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα της νοσηλευτικής επιστήμης.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Νοσηλευτές σε Πανελλήνιο Επίπεδο και αποτελεί θεσμό για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αλλά και για την ευρύτερη Περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας & Θράκης, ενισχύοντας την εκπαίδευση των νοσηλευτών αλλά και αναδεικνύοντας το ρόλο των Νοσηλευτών.

Επιπλέον αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων οι οποίοι συμμετέχουν και φέτος στο Συνέδριο, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για πολυδιάστατη ενημέρωση και επιμόρφωση στο χώρο της Νοσηλευτικής Επιστήμης.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 800, με συμμετοχή νοσηλευτών και άλλων επιστημών υγείας από όλη τη χώρα, καθώς προσφέρεται και η δυνατότητα της εξ αποστάσεως παρακολούθησης. Τη διοργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Π.Γ.Ν.Α.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της 4ης ΥΠΕ, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ) και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του ΕΣΥ (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο-ΕΣΥ) και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Χορηγοί του Συνεδρίου είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το 2ο Περιφερειακό Τμήμα της Ε.Ν.Ε, η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο-ΕΣΥ), το Σωματείο Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου (ΣΥ.Κ.Ν.Ε.), το Επιμελητήριο Έβρου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι εταιρείες Recruitment.com, Voyager, και Zucca All-Day café bar.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.