29χρονος στην Κομοτηνη εκλεψε μοτοσυκλετα

Τον κατάλαβε πολίτης και ειδοποίησε την αστυνομία - Ο δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Κομοτηνή. Για την υπόθεση συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς, 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο δράστης αφαίρεσε από την πόλη της Κομοτηνής μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από πολίτη και έπειτα από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 29χρονο και να τον συλλάβουν.
 
Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.