273.000 ευρω για τη γενικη επιπλωση και την ηλεκτρολογικη εξοπλιση της Τσανακλειου

«Ανέβηκε» χθες στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ ο ανοιχτός διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός

Παρά τα εμπόδια, που έχουν προκύψει με το θέμα της χρηματοδότησης, ο σχεδιασμός για την αναπαλαίωση και την εσωτερική διαμόρφωση του ιστορικού κτιρίου της Τσανακλείου φαίνεται ότι προχωράει. Ο δήμος Κομοτηνής προχώρησε την Τρίτη στην προκήρυξη ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού, που αφορά στη γενική επίπλωση των εσωτερικών χώρων της Τσανακλείου και στην κατάλληλη ηλεκτρολογική εξόπλισή του.
 
Η χρήση του κτιρίου θα είναι ως Εθνική–Δημοτική Βιβλιοθήκη, Εκθεσιακός Χώρος και Γραφεία Φορέων Εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό το κτίριο θα εξοπλιστεί με τα κατάλληλα έπιπλα γραφείων, σύγχρονης βιβλιοθήκης, σύγχρονης και εξελιγμένης έκθεσης. Η δαπάνη που έχει προϋπολογισθεί για τον συγκεκριμένο εξοπλισμό ανέρχεται σε 273.606 ευρώ, εκ των οποίων τα 222.444 ευρώ είναι για την προμήθεια και τα 51.162 ευρώ για το ΦΠΑ 23%. Η προμήθεια είναι χρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
 
Ο ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή. Η δημοσίευσή του στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ έγινε χθες, 23 Σεπτεμβρίου, η κατάθεση των προσφορών θα ξεκινήσει από τις 7 π.μ. της Τρίτης 27 Οκτωβρίου και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίστηκε η Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. Ο Α/Α του διαγωνισμού στην βάση του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ είναι ο 16431.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.