26η Συναντηση Νεων Αρδας 2022

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2022 με έναρξη στις 27 Ιουλίου με τελευταία ημέρα την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Στις Καστανιές Έβρου και δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, πραγματοποιείται από το 1995, η «Συνάντηση Νέων – Άρδας», όπου συναντώνται νέοι από όλη τη χώρα και τα Βαλκάνια. Εκτός από τις μουσικές συναυλίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πραγματοποιούνται πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως προβολές, παρουσιάσεις από οργανώσεις, εκθέσεις, καθώς επίσης αθλητικά events, θεατρικές παραστάσεις, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικές δράσεις, δράσεις προβολής τοπικής παράδοσης, οικοτουριστικές περιηγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες. περιλαμβάνουν δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος. «Νέοι» όλων των ηλικιών, συναντώνται και κατασκηνώνουν για πέντε μέρες στο «ποτάμι του πολιτισμού», όπου με οδηγό τη μουσική και διάφορες παράλληλες δράσεις, στέλνουν το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Έτσι, για μία ακόμη φορά ο νομός Έβρου έρχεται να μας ξεσηκώσει με την 26η Συνάντηση Νέων Άδρας χαρίζοντάς μας χαρά και πολύ χορό. Στο Φεστιβάλ, το οποίο θα κρατήσει πέντε μέρες, θα παραβρεθούν γνωστοί τραγουδιστές και συγκροτήματα για να μας υπενθυμίσουν τους παλιούς μας εαυτούς και πώς διασκεδάζαμε πριν την πανδημία.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει έχει ως εξής:

Το Φεστιβάλ ξεκινάει την  Τετάρτη 27 Ιουλίου και την έναρξη θα κάνουν οι: Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου Orestiada Big Band

Την δεύτερη ημέρα, Πέμπτη 28 Ιουλίου ακολουθούν οι: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Εισβολέας, Παναγιώτης Δόβρης.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου έρχονται στην σκηνή του φεστιβάλ θα εμφανιστούν  οι: Χρήστος Δάντης με τον Κώστα Τουρνά, η Γεωργία Νταγάκη και η Εβρίτικη Ζυγιά.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου, θα ξεσηκώςουν το κοινό η Ελένη Φουρέιρα και οι  FY LAVA Wasabi .

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου, με τους : Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine, Νικόλ Σαραβάκου και Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.