25ο Διεθνες Συνεδριο Φυσικης Αγωγης και Αθλητισμου

19 έως 21 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ

Λίγες μόλις ημέρες πέρασαν αφότου η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ έφερε εις πέρας άψογα την εξαιρετικά απαιτητική Μαθητιάδα ΑΜΘ που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της στην Πανεπιστημιούπολη και ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πύλες της ώστε να υποδεχθεί συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο λόγος, η διοργάνωση του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΔΣΦΑΑ) που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. εντός της Πανεπιστημιούπολης στην Κομοτηνή.
 
Παράλληλα το ΔΣΦΑΑ, γιορτάζοντας 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας, φιλοξενεί δυο ακόμα διεθνείς διοργανώσεις: το 1ο Διεθνές Συμπόσιο: “Λειτουργική διαχείριση τραυματισμένων ασκούμενων & αθλητών” και την 1η Διεθνή συνάντηση: “Αθλητισμός & Αναπηρία”. Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Καθηγητής Nicholas Stergiou από το University of Nebraska at Omaha USA, Founding Chair, Distinguished Community Research Chair in Biomechanics, Director, Biomechanics Research Building. 
 
Στόχοι του συνεδρίου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η προβολή των σχετικών με τον αθλητισμό ερευνητικών δραστηριοτήτων, η παρουσίαση των νέων επιστημονικών επιτευγμάτων στο χώρο της επιστήμης του αθλητισμού, η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης, συζήτησης και κοινωνικοποίησης των συνέδρων ίδιων ή διαφορετικών θεματικών ενοτήτων, η διάδοση επιστημονικών μεθόδων και τεχνογνωσίας σχετικής με την αγορά εργασίας, η δημοσιοποίηση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων μέσω των εκδόσεων του Συνεδρίου.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.