25χρονος μοτοσικλετιστης προσπαθησε να διαφυγει την ερευνα αστυνομικων

Για να μην ανακαλύψουν τα όπλα που έκρυβε

Συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 25χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο, οδηγό δίκυκλης μοτοσικλέτας, προκειμένου να την ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του. Λίγο πιο κάτω, ο δράστης εγκατέλειψε το δίκυκλο και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
 
Σε έλεγχο που ακολούθησε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
• 1 μαχαίρι (τύπου πεταλούδα), συνολικού μήκους 23 εκατοστών
• 1 μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ)
• 1 σιδερογροθιά
 
Σημειώνεται ότι σε βάρος του δράστη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.

32χρονο που διώκεται για ανθρωποκτονία και αρπαγή συνέλαβαν αστυνομικοί στην Καβάλα

Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, στην Εξοχή Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 32χρονος, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αρπαγή, αδικήματα που τελέστηκαν τον Ιανουάριο του 2007 στο Νομό Καβάλας.
 
Σημειώνεται ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν επίσης άλλες δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Χειροπέδες σε 21χρονο στην Καβάλα

Έκλεψε μοτοσικλέτα από αγρόκτημα και την απέκρυψε
 
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, την Τετάρτη το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας. Συνελήφθη το ίδιο βράδυ, στη Χρυσούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, ο δράστης, το βράδυ της Τετάρτης, αφαίρεσε από αγρόκτημα στη Νέα Καρυά Καβάλας, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί προέβησαν άμεσα σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 21χρονο.
 
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα, σε αγροτική περιοχή, όπου την είχε αποκρύψει ο δράστης, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
 
Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.