24ωρη Πανελλαδικη Απεργια κηρυξε η ΑΔΕΔΥ για το δυστυχημα στα Τεμπη

ΑΔΕΔΥ Ροδόπης: «Όλοι στη συγκέντρωση της Κεντρικής Πλατείας την Τετάρτη 8 Μαρτίου»

24ωρη Πανελλαδική Απεργία κήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 8 Μαρτίου για την τραγωδία των Τεμπών.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης καλεί όλους τους εργαζομένους του δημοσίου τομέα να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα αυτή με πρωτοβουλία των φοιτητικών Συλλόγων στις 12:00μμ στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

Σε σχετικό της μήνυμα μάλιστα επισημαίνει:

«Όλα τα τελευταία χρόνια με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών ζούμε στο πετσί μας τη διάλυση του Δημόσιου Τομέα και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων στον Ιδιωτικό τομέα. 

Η τραγωδία στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των πολιτικών, που δεν νοιάζονται για την ασφάλεια του Ελληνικού Λαού, αλλά μόνο για την περικοπή δαπανών και για κέρδη σε ιδιωτικά συμφέροντα. Το έχουμε δει επανειλημμένα όλα αυτά τα χρόνια, όμως με τα Τέμπη, πλέον το ποτήρι ξεχείλισε, διότι παρά τις μεγαλοστομίες και τις υποσχέσεις κάθε φορά των Κυβερνήσεων, ότι δεν θα ζήσουμε άλλες καταστροφές και τραγωδίες, δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει!

Για αυτό θεωρούμε ότι δεν πρέπει να σωπάσουμε, αλλά αντίθετα όλοι μαζί να απαιτήσουμε ένα Κράτος που θα καλύπτει τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού, θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και θα διασφαλίζει την υγεία και τις ζωές των πολιτών!

Να αποδοθούν άμεσα οι πραγματικές ευθύνες στο δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών! 

Την Τετάρτη 8 Μάρτη δεν πρέπει να λείψει κανείς!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.