22 μη νομιμους μεταναστες εκρυβε σε καροτσα φορτηγου διακινητης

Δύο συλλήψεις διακινητών σε ένα εικοσιτετράωρο στον Έβρο

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία οδό Κήπων – Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς  ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας είκοσι δύο μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στην καρότσα του φορτηγού.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης- Κήπων, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο δεύτερος διακινητής, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.