21χρονο πλανοδιο συνελαβε η αστυνομια στην Καβαλα

Ασκούσε υπαίθριο εμπόριο με πλαστή άδεια

Συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι, στη Θάσο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 21χρονος, κατηγορούμενος για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου με πλαστή άδεια.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση είδη οπωρολαχανικών, ενώ κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς πλαστή άδεια άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
Κατασχέθηκαν ένα πλαστό έγγραφο και τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκε στον 21χρονο το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.
 
5 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στη Δράμα για κλοπές
Συνελήφθησαν, το Σάββατο το απόγευμα, στη Δράμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 27, 18, 18 και 16 ετών και ένας 19χρονος, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή και απόπειρα κλοπής κατά περίπτωση.
 
Ειδικότερα:
 
• Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, ηλικίας 19, 18, 18 και 16 ετών, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 19-9-2015, διέρρηξαν το ψυγείο καταστήματος στη Δράμα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα τρόφιμα.
 
• Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι το απόγευμα της 19-9-2015, αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός από πολίτη και ακινητοποιήθηκε από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
 
Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
 
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Ναρκωτικά έκρυβε στον κινητήρα του αυτοκινήτου του 35χρονος

Προσπάθησε να τα εισάγει παράνομα στη χώρα από τη Δράμα

Συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 35χρονος, κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.
 
Ειδικότερα, ο 35χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, στον κινητήρα του οχήματος μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 62,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Ανήλικος ο δράστης διάρρηξης σε σπίτι στη Καβάλα 

Παρέμενε ασύλληπτος για δύο μήνες

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, στις 24-7-2015 το πρωί, στην Καβάλα. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 15χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, το πρωί της 24-7-2015, διέρρηξε οικία, στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και μία χρυσή βέρα.
Σημειώνεται ότι ο 15χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 

Θανατηφόρο τροχαίο στη Δράμα

Όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος προσέκρουσε σε βράχο
 
Το Σάββατο τις πρωινές ώρες, στο 36ο χλμ της Εθνικής Οδού Δράμας – Εξοχής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε βράχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
 
Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.