2 θετικα σε συνολο 60 rapid tests σημερα στην Κομοτηνη

Συνεχίζονται αύριο, Παρασκευή, οι έλεγχοι σε Πλατεία Ειρήνης και στον χώρο της λαϊκής αγοράς

60 τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη  από δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στην Κομοτηνή και βρέθηκαν 2 θετικά, στο πλαίσιο των ελέγχων που προγράμματισε ο Δήμος Κομοτηνής.

Αύριο, Παρασκευή θα πραγματοποιούνται έλεγχοι από δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ. Το ένα θα βρίσκεται  στην Πλατεία Ειρήνης τις ώρες 10:00 με 15:00. Το άλλο συνεργείο θα πραγματοποιήσει ελέγχους μέσα από το αυτοκίνητο στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής τις ώρες 10:00 με 15:00. Σε περίπτωση κακοκαιρίας αντί για drive through θα γίνουν τεστ στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Σαμοθράκης 12, πλατεία ΧΕΝ) τις ίδιες ώρες. 

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.   

Παράλληλα με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους ο Δήμος Κομοτηνής συνιστά στους πολίτες να μην συνωστίζονται, να κρατούν φυσική απόσταση και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους συνδημότες τους. Ο Δήμος Κομοτηνής θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια υπέρ του αγαθού της δημόσιας υγείας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.