1ο Γυμνασιο Κομοτηνης: «Απο την εναρξη του σχολικου ετους σημαντικες δυσχερειες με την προμηθεια πετρελαιου»

«Γινόταν με ελάχιστες ποσότητες για το μέγεθος των σχολικών κτιρίων και των δεξαμενών», υποστηρίζει το σχολείο

Στο θέμα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων της Κομοτηνής επανέρχεται η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής με κοινή τους ανακοίνωση. Όπως σημειώνουν τα τρία όργανα του σχολείου από τις αρχές του σχολικού έτους παρατηρήθηκαν σημαντικές δυσχέρειες στην προμήθεια πετρελαίου, τονίζοντας πω ασχέτως της ημερομηνίας που γινόταν η παραγγελία, η προμήθεια γινόταν καθυστερημένα και σε ελάχιστες ποσότητες για το μέγεθος των σχολικών κτιρίων και των δεξαμενών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, συνεπικουρούμενη από τον πολυάριθμο Σύλλογο Διδασκόντων και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου, εργάζεται με μεθοδικότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την επίλυση όλων των ζητημάτων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Αναφορικά με την προμήθεια πετρελαίου παρατηρήθηκαν από την έναρξη του σχολικού έτους σημαντικές δυσχέρειες, καθώς ασχέτως πότε πραγματοποιούνταν η παραγγελία -και τηλεφωνικά και μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας- η προμήθεια γινόταν πάντα σε συνθήκες ψύχους, αφού πρώτα σταματούσε η λειτουργία του λέβητα λόγω έλλειψης καυσίμου, και σε ελάχιστες ποσότητες για το μέγεθος των σχολικών κτιρίων και των δεξαμενών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, προσβλέπουμε στη σταθερή και έγκαιρη ανταπόκριση των αρμόδιων φορέων και επαγγελματιών με γνώμονα την ταχύτερη και πληρέστερη αποκατάσταση των ελλείψεων σε καύσιμο θέρμανσης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.