1ο Γυμνασιο και Κυνηγετικος Συλλογος συνεργαστηκαν για αλλη μια χρονια

Πραγματοποίησαν δενδροφύτευση και εγκατέστησαν αρδευτικό σύστημα για το πότισμα των δέντρων

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής κάθε χρόνο διοργανώνει αναδασώσεις στην περιαστική και αστική ζώνη της Κομοτηνής, στις οποίες συμμετέχει η περιβαλλοντική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Έτσι και φέτος συνδιοργάνωσαν και υλοποίησαν δύο περιβαλλοντικές  δράσεις. Η πρώτη στις 26-2-21, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στην αυλή του Σχολείου και φυτεύτηκαν 21 δέντρα. Και η δεύτερη στις 10-6-21, κατά την οποία ο Κυνηγετικός  Σύλλογος Κομοτηνής χορήγησε το αρδευτικό σύστημα για το πότισμα των δέντρων και έγινε καθαρισμός των χόρτων και συμπληρωματική δενδροφύτευση.

Σε σχετικό του μήνυμα το σχολείο ευχαριστεί θερμά τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής «για την ανταπόκρισή του σε κάθε κάλεσμά μας για περιβαλλοντική δράση».

Ιδιαίτερα ευχαριστεί δε «τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Π . Χαλβατζή που είχε την ιδέα για το αρδευτικό σύστημα που μας χορήγησε, καθώς και για τα αναμνηστικά που μας χάρισε». Ενώ δεν παραλείπει να σημειώσει κλείνοντας πως «οι παραπάνω δράσεις δεν θα υλοποιούνταν χωρίς τη  συμβολή του θηροφύλακα κ. Ν.Δουλακάκη, ο οποίος εκπόνησε τη μελέτη για τις δύο δράσεις και επέβλεψε την υλοποίησή τους μαζί με τους θηροφύλακες Κ. Κοσμίδη και Ι. Δρούγγα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.