1ο Ετησιο Νοσηλευτικο Συνεδριο συνεχιζομενης εκπαιδευσης ΠΓΝΑ

Έχει ήδη ξεπεράσει τις 600 εγγραφές νοσηλευτών και άλλων επιστημών υγείας από όλη τη χώρα

Στις 4 και 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ετήσιο Νοσηλευτικό Συνέδριο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Το συνέδριο απευθύνεται σε Νοσηλευτές σε Πανελλήνιο Επίπεδο και αποτελεί μία πρωτόγνωρη προσπάθεια για το Νοσοκομείο.

Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για πολυδιάστατη ενημέρωση και επιμόρφωση στο χώρο της Νοσηλευτικής. «Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλλουμε στην ανάδειξη όλων των σημαντικών θεμάτων που αφορούν τη Νοσηλευτική κοινότητα με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο μας» εξηγεί σε μήνυμά του ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΑ κ. Αθανάσιος Γκουτζιβελάκης.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της 4ης ΥΠΕ, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ) και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) και έχει ήδη ξεπεράσει τις 600 εγγραφές νοσηλευτών και άλλων επιστημών υγείας από όλη τη χώρα, καθώς προσφέρεται και η δυνατότητα  της εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

Την οργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Π.Γ.Ν.Α, με την ενεργό συμμετοχή όλου του νοσηλευτικού προσωπικού του Π.Γ.Ν.Α. Την αμέριστη συμπαράστασή του έδειξε το  Σωματείο Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου (Σ.Υ.Κ.Ν.Ε).

Στην πραγματοποίησή του Συνεδρίου συμβάλλουν επίσης η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου, το ζαχαροπλαστείο «Σπίτι του Γλυκού», η Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Έβρου, και η εταιρία αναλώσιμων υλικών Sanimed ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουτζιβελάκη, «στόχος του συνεδρίου είναι να εξελιχθεί σε θεσμό ώστε να αποτελέσει μία ετήσια συνάντηση των νοσηλευτών της χώρας και ιδιαίτερα της Μακεδονίας και της Θράκης, να ενισχύσει την προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση των νοσηλευτών αλλά και να αναδείξει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το ΠΓΝΑ στις εκπαιδευτικές διαδικασίες σε κάθε επίπεδο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.