19χρονος ο δραστης διαρρηξης σε χωριο της Ξανθης

2.850 ευρώ η «λεία» του

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 25 Ιουνίου, σε χωριό της Ξάνθης. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 19χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 19χρονος, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 25 Ιουνίου, διέρρηξε οικία, στη Βελόνη και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 2.850 ευρώ και διάφορα έγγραφα.   
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας. 

54χρονο «τσαντάκια» συνέλαβε η αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 54χρονος, διότι αφαίρεσε την τσάντα 76χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα, η οποία αποδόθηκε στην 76χρονη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.