191 νεοι μεταπτυχιακοι επιστημονες της Νομικης Σχολης του ΔΠΘ(+Gallery)

Παρέλαβαν τη Δευτέρα τα διπλώματά τους

191 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου έλαβαν τη Δευτέρα τα διπλώματά τους στην σχετική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της σχολής στην κεντρική Πανεπιστημιούπολη.
 
191 μέλη της οικογένειας του ΔΠΘ, 14 εκ των οποίων του Προγράμματος Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης και 28 του Προγράμματος «Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας», μεταξύ των οποίων η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνα Μελισσάρη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών ν.Ροδόπης κ. Θεόδωρος Σαββάκης.
 

Παρουσία συγγενών αλλά και φίλων, σε μία ορκωμοσία που διεξήχθη υπό «φυσιολογικές» συνθήκες σε σχέση με την ένταση των ορκωμοσιών των προπτυχιακών φοιτητών, γεγονός που υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του και ο κ. Μιχαήλ Χρυσομάλλης, διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής.

 
Ο κ. Χρυσομάλλης έκανε επίσης ειδική μνεία στους γονείς των αποφοίτων που εν καιρώ κρίσης, χρηματοδοτούν τις μεταπτυχιακές σπουδές των παιδιών τους, αλλά και στους ίδιους τους αποφοίτους για το υψηλό επίπεδο σπουδών που επέλεξαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία.
 
«Η σχέση σας με την επιστήμη ωστόσο δεν τελειώνει εδώ» τόνισε ο ίδιος για να επισημάνει πως «η μελέτη, η έρευνα και η σπουδή δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζει τόσο για όσους συνεχίσουν με τις διδακτορικές τους σπουδές όσο και για όσους συνεχίσουν με την επαγγελματική τους δραστηριότητα».


 
Τα διπλώματα παρέδωσε στους αποφοίτους ο  αναπληρωτής Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής  κ. Γιάννης Μπέκας ο οποίος λίγο πριν είχε απευθύνει τον λόγο στους αποφοιτήσαντες.
 
Συγχαρητήρια και Καλή Σταδιοδρομία!!!

 
Δείτε το φωτορεπορτάζ της τελετής πατώντας πάνω στην κεντρική φωτογραφία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.