180 δρομεις ξεχυθηκαν στους δρομους της Κομοτηνης για το Via Egnatia Rodopi Run

Διανύοντας 5 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία

Περίπου 180 δρομείς ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κομοτηνής το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, συμμετέχοντας στο Via Egnatia Rodopi Run 2021, έναν αγώνα απόστασης 5 χιλιομέτρων εντός της πόλης της Κομοτηνής.

Οι αθλητές πέρασαν από διάφορα αξιοθέατα της πόλης, για να καταλήξουν ξανά στην κεντρική πλατεία, όπου βραβεύτηκαν οι τρείς πρώτοι από κάθε κατηγορία.

Έτσι στους άνδρες οι τρεις πρώτοι ήταν οι Γιώργος Ματζαρίδης, Βασίλης Παπαδημητρίου και Γιώργος Μανδράκος, στις γυναίκες η Αλεξία Αθανασίου, Ελένη Δινάκη και Χρύσα Μπαλγκουρανίδου, ενώ στην κατηγορία των παιδιών οι Φώτης Παρασκευαΐδης, Θεόδωρος Κεραμιδάς και Άγγελος Στοιμένου.

Οι δρομείς διασκέδασαν τη συμμετοχή τους

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Τσαλικίδης τόνισε πως με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης αποχαιρετά τον παλιό χρόνο, ευελπιστώντας σε υγεία και αγάπη για όλους στην καινούρια χρονιά.

Ευχήθηκε δε να συμμετάσχουν όλοι με υγεία στο 8ο Φεστιβάλ, υπό καλύτερες συνθήκες.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Via Egnatia» στην Π.Ε Ροδόπης, που οργανώθηκε με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης, του Δήμου  Κομοτηνής, του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της 29ης Ταξιαρχίας , του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, του  Γενικού  Νοσοκομείου Κομοτηνής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης   Ροδόπης  -Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, του ΕΚΑΒ Κομοτηνής, του Σώματος  Σαμαρειτών  Διασωστών & Ναυαγοσωστών  Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.