167 παιδια στους βρεφονηπιακους σταθμους του ΟΑΕΔ στην ΑΜΘ

62 στον ΒΝΣ Κομοτηνής σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα

Ανοίγει σήμερα η προθεσμία υποβολής ενστάσεων σχετικά με τα αποτελέσματα των επιτροπών επιλογής, για τις θέσεις βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ, κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Στις τρεις αντίστοιχες δομές του Οργανισμού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Δράμα αντίστοιχα, πρόκειται να απορροφηθούν συνολικά 167  παιδιά, σύμφωνα και με τα προσωρινά αποτελέσματα επιλογής που αναρτήθηκαν χθες στο δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (oaed.gr).

Αναλυτικότερα ανακοινώθηκε η επιλογή 62 βρεφών και νηπίων για τον ΒΝΣ Κομοτηνής, 34 νηπίων που προβλέπεται να φιλοξενηθούν στο βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ στην Ξάνθη όπως και η κατάταξη 71 παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας στον αντίστοιχο ΒΝΣ της Δράμας.

Οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής των επιτροπών, εμφανίζουν τη σειρά κατάταξης βρεφών (από 8 έως 2,5 ετών) και νηπίων (από 2, 5 ετών και άνω) ανάλογα με τη μοριοδότηση. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της μοριοδότησης και από τους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ στους οποίους υπέβαλλαν την αίτησή τους, καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων, υποβάλλονται έως την Τρίτη 21 Ιουλίου και μόνο στους βρεφονηπιακούς σταθμούς στους οποίους υποβλήθηκαν οι αρχικές αιτήσεις εγγραφής. Με την ολοκλήρωση  της επεξεργασίας των ενστάσεων, πρόκειται να αναρτηθούν και οι τελικοί πίνακες επιλογής.

Εν τω μεταξύ, για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ, τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.