14 Συριους εκρυβε στο φορτηγακι του 37χρονος Βουλγαρος

Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις υπηκόους Συρίας.
 
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 37χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερα άτομα. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου. 

Παρά την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αποφάσισε να «πάει βόλτα» στη Βουλγαρία

Στη Νυμφαία συνέλαβαν αστυνομικοί 35χρονο Σε βάρος του είχαν εκδοθεί ένα Βούλευμα και δύο Εντάλματα Σύλληψης
 
Συνελήφθη, την Τετάρτη το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και δύο Εντάλματα Σύλληψης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
 
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί, καθώς και ότι σε βάρος του έχουν εκδοθεί ένα Βούλευμα και δύο Εντάλματα Σύλληψης, για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πλαστό 200ευρώ έκανε τα ψώνια του 46χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος, διότι, το απόγευμα της Τρίτης, μετέβη σε επιχείρηση, στην Αλεξανδρούπολη, όπου πραγματοποίησε συναλλαγή, χρησιμοποιώντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ. Κατασχέθηκε το παραπάνω πλαστό χαρτονόμισμα. 

Πρόβατα, γαλοπούλες και κότες έκλεψαν τρεις νεαροί από στάνη στη Γενισέα

Σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 19, 19 και 14 ετών. Εντοπίσθηκε και συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο 14χρονος, διότι, όπως προέκυψε, μαζί με τους άλλους δύο δράστες, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε ποιμνιοστάσιο και αφαίρεσαν 2 πρόβατα, 10 γαλοπούλες και 7 κότες.
 
Κατασχέθηκε το όχημα των δραστών, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα ζώα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.