120 νεους φοιτητες θα υποδεχθει η ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπων τον Νοεμβριο

Ξεκινά σήμερα η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής

Από σήμερα ξεκίνησε να «τρέχει» η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 για το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ για το έτος 2015 – 2016 όπου τα μαθήματα προγραμματίζονται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο 2015.
 
Σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών θα δεχθεί 120 φοιτητές και μόνο για το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ. Πιο συγκεκριμένα η ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών θα δεχθεί για το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ 18 κατόχους Διδακτορικού τίτλου σπουδών, 42 κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, 12 μόνιμους καθηγητές Β/βάθμιας εκπαίδευσης και 48 πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός από μία κατηγορία υποψηφίων συμπληρώνεται από την αμέσως επόμενη.
 
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr ενώ η επιλογή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί με τη διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα γίνει στην Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής αίτησης στα Προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ έχουν οι κάτοχοι τίτλου σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα) ή αναγνωρισμένου ισότιμου τίτλου της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
 
2. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση στην κατηγορία «Κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου Σπουδών» πρέπει να διαθέτουν Διδακτορικό Δίπλωμα Ελληνικού ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής.
 
3. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση στην κατηγορία «Κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών» πρέπει να διαθέτουν Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών Ελληνικού ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής.
 
4. Η υποβολή της αίτησης προϋποθέτει την κατάθεση του ποσού των 30,00 ευρώ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στον λογαριασμό 154/54501287 του ΕΛΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ. 

Οι ώρες των μαθημάτων

Τα μαθήματα για τους συμμετέχοντες θα διεξάγονται απογευματινές ώρες (16.00 – 20.00), τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα. Για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Προγραμμάτων ενδέχεται να απαιτηθεί και πρωινή παρουσία ή παρουσία των φοιτητών και πέραν των τεσσάρων ημερών για μερικές εβδομάδες. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική.
 
Info
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ www.aspete.gr και στα τηλέφωνα 2102896790, 2102896733, 2102896734 και 2102896745

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.