100 ευρω στοιχισε σε 20χρονο «μαιμου» διαδικτυακη αγγελια

Σεσημασμένος ο 30χρονος δράστης συνελήφθη στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 20χρονου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 30χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
 
Αναλυτικότερα, ο 20χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση ηλεκτρονικών συσκευών και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.
 
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 30χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 20χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, στις 2 Φεβρουαρίου, σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, για την αγορά ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός tablet, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
 
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

54χρονο καταζητούμενο συνέλαβε η αστυνομία στους Κήπους

Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 54χρονος ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.
Συγκεκριμένα, ο 54χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Ένταλμα Σύλληψης.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.