100% επιτυχια για τους μαθητες του Κοινωνικου Φροντιστηριου του Δημου Κομοτηνης

Νίκος Σωτηρακόπουλος «Το πείσμα και η καλή δουλειά των εθελοντών καθηγητών αλλά και των μαθητών απέδωσε τα μέγιστα»

Το απόλυτο ποσοστό επιτυχίας, 100%, πέτυχαν οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Κομοτηνής που συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς πέτυχαν όλοι την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
 
«Το πείσμα και η καλή δουλειά των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όπως και της υπευθύνου του προγράμματος της κα Γαβριηλίδου Ζωής, αλλά και των μαθητών που το εμπιστεύτηκαν και αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την προσφερόμενη βοήθεια  για την σωστή προετοιμασία τους στις εξετάσεις, απέδωσε τα μέγιστα» σημείωσε σχετικά σε γραπτή του δήλωση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κοινωνικών πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ευχόμενος στα παιδιά «καλή πρόοδο».
           
«Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα συνεχίσει και για το σχολικό έτος 2017-2018 να παρέχει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς η περίοδος κρίσης που διανύουμε  φανερώνει την αναγκαιότητα της συνέχισης του θεσμού» διαβεβαιώνει κλείνοντας ο κ. Σωτηρακόπουλος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.