10.400 ευρω προστιμα σε ιδιοκτητη και θαμωνες καφενειου στην ΠΑΜ-Θ

Πρόστιμα 4.500 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και για συνάθροιση σε σπίτι

10.400 ευρώ σε πρόστιμα για παράβαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη και θαμώνες καφενείου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Σύμφωνα με το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο της ΕΛΑΣ για την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου στην ΠΑΜ-Θ βεβαιώθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη και 3.000 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο καφενείου, παράλληλε με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας του καταστήματος, ενώ από 300 ευρώ πρόστιμο έλαβαν 8 πελάτες που βρέθηκαν στον χώρο για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
 
Η περίπτωση αυτή δεν ήταν η μοναδική καθώς σε περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3000 ευρώ σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία και από 300 ευρώ πρόστιμο σε πέντε συμμετέχοντες.
 
Συνολικά χθες, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 69.839 έλεγχοι, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν συνολικά 1.539 παραβάσεις και 6 συλλήψεις, ενώ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη επιβλήθηκαν 56 πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβάσεις του περιορισμού μετακίνησης, ενώ άλλα 17 επιβλήθηκαν για παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και συναφείς παραβάσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.