1 κενη θεση για την Α Γυμνασιου στο 5ο Πειραματικο Γυμνασιο Κομοτηνης

Με κλήρωση η επιλογή- αιτήσεις μέχρι 11 Σεπτεμβρίου

Προκηρύσσεται μία κενή θέση για την Α’ Γυμνασίου του 5ου Πειραματικού Γυμνασίου Κομοτηνής, η οποία θα καλυφθεί με κλήρωση, εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος του αριθμού των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως ακριβώς προβλέπεται από τη σχετική εγκύκλιο.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 

  1. με προσωπική παρουσία των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων στη γραμματεία του σχολείου κατά τις ώρες 08.30-13.30. Σε περίπτωση παρουσίας ενός μόνο γονέα/κηδεμόνα, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:
  2. υπεύθυνη δήλωση  του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία,
  3. καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως
  4. να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σχολείο ([email protected]) με θέμα «Αίτηση για εισαγωγή στην Α’ Γυμνασίου». Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επισυναφθούν επιπλέον υπεύθυνες δηλώσεις και των δύο γονέων/κηδεμόνων μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από την Τρίτη 05-09-2023 έως και την Δευτέρα 11-09-2023 και ώρα 12:00 π.μ.. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στο χώρο της σχολικής μας μονάδας με την παρουσία της επιτροπής κλήρωσης αλλά και των ενδιαφερομένων γονέων/κηδεμόνων εφ΄ όσον το επιθυμούν.

Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

Info

Πρότυπο Υπεύθυνης Δήλωσης θα βρείτε εδώ σε μορφή word καθώς και στο blog του σχολείου (https://blogs.sch.gr/5gymkomot/) σε μορφή pdf

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.