1 η θεση για τους μαθητες και εκπαιδευτικους του ΕΝΕΕΓΥΛ Κομοτηνης!

Έλαβαν μέρος στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κύπρου - Ελλάδος- Ομογένειας: «Εκπαιδευτικές Γέφυρες»

Δεν υπάρχει τίποτα ποιο όμορφό, πιο ενθαρρυντικό όταν οι προσπάθειες συνοδεύονται από μια νίκη. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΝΕΕΓΥΛ Κομοτηνής δουλεύοντας μεθοδικά και συνεργατικά κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας την 1η θέση μεταξύ 259 σχολικών δομών της Ελλάδος, της Κύπρου και άλλων χορών, 1359 μαθητικών δημιουργιών και περίπου 13.000 μαθητών.

Οι μαθητές έλαβαν μέρος στον 9ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κύπρου – Ελλάδος- Ομογένειας: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» και απευθύνονταν σε μαθητές/τριες νηπιαγωγείου, όλων των τάξεων ανεξαρτήτου βαθμίδας δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της γενικής και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλης της επικράτειας, της Κύπρου και της ομογένειας, για το σχολικό έτος 2022-2023 με μια τρισδιάστατη κατασκευή. Το έργο με τίτλο: «Είμαστε εδώ!» δημιουργήθηκε με την τεχνική της χαρτοπλεκτικής – Quilling και αναπαριστά την γη στην οποία τη προσοχή του θεατή τραβάει η σημαία της Κύπρου αναγκάζοντάς τον να θυμηθεί! 

Τα θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, Πετρίδου Χαριτίνη και Βασιλακοπούλου Σταυρούλα για τη χαρά και τη πρωτιά που έφεραν στο σχολείο!

Δείτε τη δημιουργία του Σχολείου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=H8waPNIrGkY&ab_channel=CharitiniPetridou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.