Ζητησατε την εμπορικη εκθεση…

Της Έκδοσης

Οι εμπορικές εκθέσεις ανοίγουν επίσημα τις πόρτες τους την 1η Σεπτεμβρίου για να υποδεχθούν τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ώστε, όπως τόνισε, η οικονομία και η επιχειρηματική ζωή να προχωρήσει με υγεία και ασφάλεια.

Το πόσες εκθέσεις θα μπορέσουν να «τρέξουν» είναι άγνωστο, όμως ξέρουμε τουλάχιστον μία η οποία σίγουρα δεν θα ανοίξει τις πόρτες της. Πρόκειται για την ταλαιπωρημένη Έκθεση Θράκη, ή Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ή όπως θέλετε πείτε την , μιας και πολύ δύσκολα θα τη δούμε να υλοποιείται.

Θα πείτε, πολλές εκθέσεις δεν θα λειτουργήσουν φέτος, και θα έχετε δίκιο, αν και η δική μας έκθεση είναι γνωστό πως δεν χρειαζόταν την πανδημία για να μην μπορεί να λειτουργήσει.

Επιπλέον, όσοι θέλουν, βρίσκουν τρόπο να προετοιμαστούν: το Επιμελητήριο Καβάλας ήδη έχει βάλει μπροστά τα σχέδια για την Kavala Expo που θέλουν να πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου, κορωνοϊού επιτρέποντος.

Αλλά πάλι, και εμείς, ακόμα και όσο γκρινιάζουμε, πρέπει να ομολογήσουμε πως δεν φαίνεται να λείπει σε κανένα η έκθεση, και η μη πραγματοποίηση της, δεν προκάλεσε και κανένα σεισμό.

Ίσως λοιπόν θα πρέπει επιτέλους οι ιθύνοντες και οι ταγοί αυτού του τόπου, να λάβουν τελικά μια απόφαση: ή να πάρουν στα σοβαρά την έκθεση, ή να την βγάλουν μια και καλή από τη μιζέρια της, για να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.