Ζητειται Εθνικη Εισαγγελεων

Αν λέμε αν ποτέ βρίσκονταν στη δικαστική εξουσία δέκα «τρελοί» Έλληνες που τα «καρύδια» τους να έφταναν μέχρι τους αστραγάλους τους .
Αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και από τυχαία σύμπτωση συγκροτείτο μια εθνική Εισαγγελέων, (αν λέμε) το μισό πολιτικό σύστημα θα επέστρεφε στο δημόσιο τις περιουσίες του. Εδώ δεν έχει αν σίγουρα λέμε!!! 

Για γέλια και για κλάματα!!!

Σε ένα συνέδριο στην Ελβετία συναντιέται ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τον Ελβετό Υπουργό Ναυτιλίας και τον πιάνουν τα γέλια.
– Γιατί γελάτε; τον ρωτάει ο Ελβετός Υπουργός.
– Μα είναι δυνατόν να έχετε Υπουργείο Ναυτιλίας χωρίς θάλασσα;, του λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
Και του λέει ο Ελβετός :
– Όταν είδα πως έχετε Υπουργούς Οικονομίας, Παιδείας, Δικαιοσύνης και Υγείας, κι εγώ γέλασα;!!! 

Στην Κομοτηνή στο τέρμα της Οδού Ζυμβρακάκη

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάπου εκεί στο τέρμα της οδού Ζυμβρακάκη στην Κομοτηνή κάνει «πιάτσα» μια, που δεν μοιάζει με τσιγγάνα αλλά είναι.
Ντύνεται ωραία, μιλάει πολύ ωραία, δεν μπορείς να την καταλάβεις για ποιο «σκοπό» σταματάει αυτοκίνητα, πολλές φορές για να ζητήσει φωτιά ή να ρωτήσει πού είναι η τάδε οδός, και αμέσως σου «σκάει» το παραμύθι το «πόσο πάει», το τι κάνει και πώς το κάνει κλπ. Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος, αλλά ενώ την έχει εντοπίσει η ασφάλεια, το γιατί δεν εξαφανίζεται δεν ξέρω. Μην προλάβει και κάνει πολλούς κομοτηναίους «στρατηγούς» και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε, γιατί «μπουνταλάδες» έχουμε πολλούς. Το θράσος της πάντως  περισσεύει και δεν λογαριάζει και τίποτα.
Για πότε ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, για πότε στρογγυλοκάθεται, χαμπάρι δεν παίρνεις μου έλεγε ένας φίλος προχθές, ο οποίος για να την βγάλει από μέσα μετά είδε και έπαθε!!! Και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις και οι παράνομες «πιάτσες» στην Κομοτηνή. Δεν ξέρω ίσως είναι ελεγχόμενες ίσως και όχι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν γνώση  οι φύλακες, αλλά μόνο μην είναι αργά!!!  
 

Τελειώνει το 2015

Μόλις μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του 2015, το φάγαμε και αυτό το «ζόρι»! Άραγε τι μας  ξημερώνει; Αναρωτιέμαι, τι να έκαναν και τι να έλεγαν οι άνθρωποι που αποχαιρετούσαν το 1915. Σίγουρα ήταν πιο φτωχοί; Πιο δυστυχισμένοι; Δεν ξέρω… Όμως σίγουρα ό,τι και να τους συνέβαινε ήταν πιο αισιόδοξοι, ήταν σίγουροι ότι το δράμα τους μια μέρα θα τελειώσει. Θα συνθηκολογήσουν οι εχθροί, θα βρουν το δρόμο τους τα έθνη, θα σταματήσει το κακό.
Σήμερα; Σήμερα ξέρουμε τι μάς περιμένει; Ξέρουμε τι μάς ξημερώνει; Τότε όλοι, (κράτη και κυβερνήσεις) προσπαθούσαν για την πατρίδα τους, για τα ιδανικά τους για το αύριο των παιδιών τους! Σήμερα; Σήμερα μια χούφτα άνθρωποι παλεύουν μόνο για ένα σκοπό, να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι σαν να μην πρόκειται να πεθάνουν ποτέ!!!   Δεν έχουν πατρίδα, δεν έχουν θρησκεία, δεν έχουν οικογένεια. Λατρεύοντας μόνο ένα θεό «το χρήμα» κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν περισσότερα. Μα τα πάντα! Αδίστακτοι, αιμοβόροι και αιμοσταγείς.
Και αυτό που μου κακοφαίνεται ιδιαίτερα είναι ότι δεν διστάζουν για το κέρδος και μόνο, να θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές και το τραγικότερο όλων παιδικές ζωές, θαρρείς και τους την έχουν χαρίσει αυτοί και την αφαιρούν χωρίς δισταγμό ό,τι ώρα θέλουν χωρίς τύψεις!!! Τι ψυχή θα παραδώσετε ρεεεεέ;;;;;
Μόλις μπήκαμε λοιπόν στον τελευταίο μήνα αυτού του θεσπέσιου έτους!!!Ας φιληθούμε. Είμαστε ήρωες που ακόμα ζούμε!!!   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.