Υπομονη… για την αποκατασταση δρομων απο τις εργασιες για το Φυσικο Αεριο

Της έκδοσης

Επανήλθε, και σίγουρα όχι για τελευταία φορά, το θέμα των σκαμμάτων για τα έργα φυσικού αερίου στην πόλη, τα οποία συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους και όσους οδηγούν στους δρόμους της, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Αυτή τη φορά ο κ. Ζαφειρίδης, από την παράταξη του Σπάρτακου, ήταν αυτός που έφερε το θέμα στο Συμβούλιο της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, ζητώντας από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη να υπάρξουν πιέσεις για την ασφαλτόστρωση των δρόμων.

Ο κ. Γκαράνης σημείωσε πως η δυνατότητα παρέμβασης που έχει ο Δήμος είναι περιορισμένη, γιατί για έργα δικτύων κοινής ωφέλειας, η νομοθεσία επιτρέπει στους κατασκευαστές να κατασκευάσουν το έργο όπως θεωρούν αυτοί κατάλληλο.

Το πρόβλημα, υπενθύμισε, παρατηρείται σε όλες τις πόλις όπου γίνονται έργα, και σημείωσε πως ο Δήμος ασκεί οχλήσεις για το ζήτημα, δεν έχει τη δυνατότητα άμεσης διαχείρισης του έργου και αλλαγής του σχεδιασμού.

Μάλιστα οι οχλήσεις αναμένεται να γίνουν χειρότερες, γιατί όταν ξεκινήσουν οι συνδέσεις (μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει συνδέσεις πελατών με το δίκτυο), δεν θα σκάβονται οι δρόμοι παράλληλα με την κίνηση, αλλά κάθετα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.