Υπομονη… εως την Παρασκευη

Της έκδοσης

Τέλος στην αγωνία εκατοντάδων….υποψηφίων αναμένεται να δώσει ο Πρωθυπουργός την προσεχή Παρασκευή, καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα δοθούν απαντήσεις για την ημερομηνία των εκλογών.

Να σημειωθεί πως ο κ.Οικονόμου κατέδειξε την προσεχή Παρασκευή ως την ημέρα που θα υπάρξουν απαντήσεις για την ημερομηνία των εκλογών, αλλά και για το εάν θα υπάρξει αύξηση – έκπληξη στον κατώτατο μισθό.

Με αυτή την σειρά… δίνοντας προφανώς προτεραιότητα στο τέλος του άγχους των υποψηφίων – έναντι εκατομμυρίων Ελλήνων που πιθανόν να επωφεληθούν μιας αύξησης του κατώτατου μισθού – που προς το παρόν διεξάγουν τον προεκλογικό τους αγώνα, δίχως να γνωρίζουν ακριβώς την ημερομηνία των εκλογών.

Και όχι τίποτα αλλά όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο για τους υποψηφίους δεδομένου ότι αν κρίνουμε και από τα «δικά μας» έχουν «ξεποδαριαστεί» οι άνθρωποι τρέχοντας να δηλώσουν το παρών σε κάθε λογής εκδήλωσης,  δράση, αναβίωση εθίμων και παραδόσεων και φυσικά στο …γήπεδο.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή λοιπόν για το σύνολο των υποψηφίων και ίσως μια κάποια περισσότερη για τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ψηφοδέλτια με πολλούς σε όλη την Ελλάδα να αδημονούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.