Υπαρχει ζητηση για περαιτερω αεροπορικες συνδεσεις Καβαλας και Αλεξανδρουπολης

Της έκδοσης

Το ενδιαφέρον που υπάρχει για να ταξιδέψουν οι απόδημοι Έλληνες προς την μητέρα πατρίδα (και όχι μόνο), και μάλιστα σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα, ανέδειξαν δύο πρόσφατες ανακοινώσεις που φιλοξενήσαμε στην ιστοσελίδα του ΠτΘ.

Η μία αφορούσε την πραγματοποίηση, παρά τις φήμες για το αντίθετο, της πτήσης Αλεξανδρούπολη Ηράκλειο και φέτος, και η δεύτερη για την σύνδεση Καβάλας με Ντόρτμουντ και Ντίσελντορφ, που έφεραν έμπνευση στους αναγνώστες μας, με τους περισσότερους να ζητούν συνδέσεις με πόλεις της Γερμανίας.

Έτσι οι διαδικτυακοί φίλοι μας απαιτούσαν σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με Στουτγάρδη (προφανώς ζουν πολλοί Εβρίτες εκεί), αλλά και Φρανκφούρτη, χωρίς να λείπει το αίτημα να υπάρξει μια πτήση και για Χανιά το καλοκαίρι.

Το αίτημα για Στουτγάρδη υπάρχει και για Καβάλα (παρόλο που οι απόψεις διίστανται αν υπάρχει δρομολόγιο το καλοκαίρι, έστω για λίγους μήνες) και για Φρανκφούρτη.

Βλέπουμε λοιπόν πως, έστω και από απόδημους, υπάρχει ενδιαφέρον για πτήσεις προς τα αεροδρόμια της περιοχής μας, που σίγουρα δεν έχουν τόσες καθημερινές πτήσεις που θα δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στον διάδρομο απογείωσης.

Για να δούμε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.