Υιοθετουμε τον ενθουσιασμο

Της έκδοσης

«Περιμένουμε με λαχτάρα να σας παρουσιάσουμε τη συμπαραγωγή μας…» ήταν η «λεζάντα» που συνόδεψε την αφίσα της παράστασης «Μικροί πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα» που ανακοίνωσε χθες το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού που μας έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων με προγενέστερες παραστάσεις του όπως «Γρανάδα» και «Αβελάρδος και Ελοΐζα» που επίσης φιλοξενήθηκαν στην σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ.

Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και εμείς ανυπομονούμε δεδομένου ότι όπως πολλάκις έχουμε γράψει στο παρελθόν οι επαγγελματικές παραστάσεις από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής μας έχουν λείψει.

Με καμία διάθεση αμφισβήτησης το σχόλιο για τις ερασιτεχνικές παραγωγές που ανεβαίνουν, πολύ δε περισσότερο για τους συντελεστές τους που μας έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές δουλειές στο πέρασμα των ετών, αλλά υπό την λογική της παραδοχής ότι ένα ΔΗΠΕΘΕ και δη ένα με την ιστορία του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, οφείλει να ανεβάζει τον πήχη ψηλά.

Έστω και σε συμπαραγωγή, όπως ενημερώνει η ανάρτηση, την οποία θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου στο χειμερινό ΔΗΠΕΘΕ.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Γλάστρας, Μάνος Πετράκης, Χριστίνα Μαξούρη και Γιώργος Σαββίδης, ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται ο Θόδωρος Κοτεπάνος.

Συμμεριζόμαστε λοιπόν και υιοθετούμε τον ενθουσιασμό!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.