Τριπλασιαστηκαν τα καταστηματα αγορας χρυσου στην Κομοτηνη

Πάνω στη δυστυχία κάποιων ανθρώπων επένδυσαν πάλι κάποιοι «συνάνθρωποί» μας.. Τα χαράτσια έρχονται το ένα πάνω στο άλλο, δεν προλαβαίνουν οι νοικοκυρές να πληρώνουν. Η αγανάκτηση έφτασε στο αποκορύφωμά τηςκαι από ό,τι φαίνεται σταματημό δεν έχει…
 
Κάποιοι για να αποφύγουν την ντροπή και τον διασυρμό και για να μην ακουστεί το όνομα τους στην κοινωνία μας,ξεπουλάνε ό,τι έχουν και δεν έχουν σε εξευτελιστικές τιμές!! Δεν είναι λίγοι οι «αετονύχηδες» (ντόπιοι και ξένοι) που παίρνουν τα κοσμήματα για ένα κομμάτι ψωμί…
 
Φίλος μου προχθές μου έλεγε ένα δικό του περιστατικό που πήγε και πούλησε τα κοσμήματα της γυναίκας του που στην κυριολεξία ήταν αληθινά «κοσμήματα» από την γιαγιά του και δεν ξέρει και αν ήταν και της γιαγιάς της γιαγιάς του….
 
Δυστυχώς τα λεφτά που του έδωσε ο γνωστός λαθρέμπορος της Κομοτηνής ήταν πολύ λίγα εν συγκρίσει με την αξία τους…. Το τι βρισίδι έφαγε ο απατεώνας γνωστής οδού που τα αγόρασε δεν περιγράφεται!!!! Οι κατάρες που εκτόξευσε πολλές και βαριές!!! Το μόνο που μπόρεσα να του πω ήταν ….. μην στεναχωριέσαι φίλε μου θα το βρει από το θεό!!!!!

Υ.γ.: Τι έγινε τελικά το χρηματοκιβώτιο που εκλάπη μέσα από το σπίτι γνωστού χρυσοχόου; βρέθηκε;;; Ε!!!! έτσι είναι καλά λέει η παροιμία «ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα»!!! 

Διασυνοριακός στη …ρουφανιά!!!


Αφού πέρασε τα ογδόντα του ο μεγάλος πατριώτης και πρώην ΠΑΣΟΚόσκυλο αφισοκολλητής και βολεμένος, όπως όλα τα ρεμάλια του είδους του, με μια καλή σύνταξη, πήγε να ζήσει μόνιμα στη Βουλγαρία. Δικαίωμά του βέβαια, αλλά αυτός μόνο εισπράττει, χωρίς να αφήσει προστιθέμενη αξία στον τόπο μας.
 
Κατά καιρούς έρχεται στην Κομοτηνή με «βουλγάρικο» αυτοκίνητο, μαθαίνει τα νέα, κάνει μια βόλτα στην πλατεία (αγαπημένη του συνήθεια) και ξαναφεύγει στη γειτονική χώρα γιατί η σύνταξή του εκεί διπλασιάζεται και ζει σαν άρχοντας, όπως αρέζετε να λέει. Αυτός λοιπόν ο «πάρταλος»καταγγέλλει πολλούς πετυχημένους κομοτηναίους «επώνυμα» για παράνομο πλουτισμό και άλλες ανοησίες που του έρχονται στο μυαλό. Συμβουλεύεται έναν άλλον «πάρταλο»- επαγγελματία ρουφιάνο, αναγνωρισμένο και με τη βούλα,σε όλους τους κομοτηναίους, και βάζει σε περιπέτειες διαφόρους βιοτέχνες και εμπόρους της Κομοτηνής .
 
Αυτός λοιπόν ο μεγάλος «πατριώτης» που θέλει να προσφέρει στην χώρα του και που έφυγε από την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Βουλγαρία, είπε να κάνει και κάτι και άρχισε τις καταγγελίες. Αποτέλεσμα να αρχίσουν τις ανακρίσεις Γραμματείς και Φαρισαίοι και ο κολλητός του από τα χρόνια της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ να τον χαίρετε και να τον καμαρώνει!!! Αντί όμως να μπλέξουν οι κομοτηναίοι τώρα μπλέκει αυτός, με τις αβάσιμες επώνυμες όμως καταγγελίες του, μιας και πολλοί συμπολίτες μας στα καλά καθούμενα τρέχουν στις ανακριτικές αρχές.
 
Σε λίγο θα δει τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα και έτσι θα μείνει μόνιμα πλέον στην Βουλγαρία και ενδεχομένως να μην γυρίσουν πίσω ούτε τα κοκαλάκια του. Άι σιχτίρ, επιτέλους με τους ρουφιάνους, επώνυμους και ανώνυμους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.