Τραμπουκος πλην συνεπιμελης

Η φαντασία της ζωής αφήνει μίλια πίσω της τη φαντασία των σεναριογράφων. Σε όλα όμως υπάρχει ένα όριο, που κρατάει το μυαλουδάκι μας εντός κρανίου. Και ελάχιστα πράγματα να ξέρει κανείς από πολιτική, λ.χ. απλώς να περνάει σποραδικά από περίπτερο με κρεμασμένες εφημερίδες, μαθαίνει από τα πρωτοσέλιδα ότι ο ήλιος μπορεί να ανατείλει από τη Δύση, το οχυρό του «Πρώτου Θέματος» όμως δεν θα εκπορθηθεί ποτέ από τους συριζαίους.

Έτσι πιστεύαμε μέχρι χθες δηλαδή. Γιατί, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος, αποδεικνύοντας πόσο δεινός δημοσιογράφος παραμένει, οι δούρειοι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ άλωσαν και το «Π.Θ.». Πειστήριο, ο τίτλος της ιστοσελίδας της εν λόγω εφημερίδας: «Γιάννης Λοβέρδος: Ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός». Δεν τον αδικούσε τον βουλευτή ο τίτλος. Συνόψιζε όσα ισχυρίστηκε αγορεύοντας για το απαράδεκτο σχέδιο νόμου περί συνεπιμέλειας. Ιδού: «Χώρισα με τη γυναίκα μου και έχω πάθος εναντίον της. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι κακός πατέρας. Οπως αντίστροφα, μία γυναίκα η οποία έπιασε τον άντρα της να την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άντρα της, όμως, παρ’ όλα αυτά, έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς του». Δηλαδή, το παιδί μπορεί άνετα να ζήσει με τον πατέρα κι ας του έδερνε τη μάνα. Που σημαίνει ότι ο τραμπούκος μπορεί άνετα να είναι καλός γονιός. 

Ηθελε ίσως ο βουλευτής να πει κάτι άλλο από αυτό που εκστόμισε;  Θα μπορούσε τότε να ζητήσει συγγνώμη μετά την κατακραυγή και να διορθώσει τα ημαρτημένα. Δεν το έπραξε. Αντίθετα, επιχείρησε αλαζονικά να στρίψει διά του γνωστού αρραβώνος με τη Στρεψοδικία. Επιτέθηκε στα «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ», που, «εκμεταλλευόμενα την ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απομόνωσαν μια φράση». Και άλωσαν το «Π.Θ.»…

«Η ανθρωποφαγία των σόσιαλ μίντια»… Μάλιστα. Τον Φλεβάρη του 2019, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Λοβέρδου, τα hellinika hoaxes, του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως, έκαναν κοτζάμ αφιέρωμα στα ανθρωποφαγικά hoaxes που διακινούσε ο δημοσιογράφος από δύο ιστοσελίδες, επτά προφίλ στο φέισμπουκ και έναν λογαριασμό του στο τουίτερ, και στα οποία χρωστάει την εκλογή του. Εκτός των πλαστών φωτογραφιών που δημοσίευσε σαν γνήσιες, ο κ. Λοβέρδος ρωτούσε σαν δαιμόνιος ρεπόρτερ: «Είναι αλήθεια ότι η Ηριάννα είναι συγγενής του τ. υφυπουργού Αθλητισμού Βασιλειάδη;» Η Ηριάννα δεν μίλησε ποτέ για ανθρωποφαγία, προς τι. Μιλάει όμως ο κ. Λοβέρδος. Έλεος.

Πηγή: kathimerini.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.