Το προβλημα με τους μεταναστες

Το πρόβλημα της μετανάστευσης και κυρίως της αντιμετώπισης των λαθραίως εισερχόμενων μεταναστών στη χώρα μας, κατά κοινή διαπίστωση, αποτελεί ένα από τα πλέον σοβαρά ζητήματα, που εδώ και χρόνια ζητούν επειγόντως λύση.

Kαι ξαφνικά η κυβέρνηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Kυριακής ανακάλυψε τα προβλήματα της δημόσιας τάξης και της λαθρομετανάστευσης.

Κανείς βέβαια δεν αμφιβάλλει ότι η όλη αυτή προσπάθεια συνδέεται άμεσα με το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και την άνοδο των ποσοστών του ΛΑΟΣ.

Ακούγοντας τους κυβερνώντες βέβαια κάποιος θα μπορούσε να τους εμπιστευτεί και να δεχθεί ότι οι πρωτοβουλίες αυτές εξυπηρετούν πράγματι την ασφάλεια και ότι δεν είναι μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Όμως γίνεται φανερό ότι για άλλη μια φορά η κυβέρνηση δεν έχει και πάλι οργανωμένο σχέδιο.

Για παράδειγμα, είπαν ότι θα δημιουργήσουν χώρους «υποδοχής» των λαθρομεταναστών αλλά τα στρατόπεδα που έχουν υπόψη τους βρίσκονται σε αθλία κατάσταση και θα χρειασθούν μήνες για να γίνουν στοιχειωδώς κατάλληλα για την υποδοχή ανθρώπων.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση δείχνει να πορεύεται πανικόβλητη πίσω από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και η αγωνία της είναι να ξαναπροσεγγίσει τους ψηφοφόρους της και όχι να επιλύσει τα προβλήματα των μεταναστών.

Πρέπει επιτέλους όμως κάποια στιγμή να καταλάβει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν σοβαρές πρωτοβουλίες και μέτρα. Μέτρα οργανωμένα που στόχο θα έχουν την κατάλληλη υποδοχή αυτών των ανθρώπων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.