Το παρελθον, παρον και μελλον

Συνεχώς έκθετος βρίσκεται ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Πριν από λίγες ημέρες τον εξέθεσε η απόφαση της Eurostat για τον σωστό τρόπο εγγραφής των αμυντικών δαπανών. Προχθές η εκπρόσωπος του αρμόδιου για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις επιτρόπου, Xοακίν Aλμούνια, διαβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η ένταξη της Eλλάδας στην ONE ήταν μια αδιαμφισβήτητη εθνική επιτυχία. Για δεύτερη φορά λοιπόν έκθετος ο κ. Αλογοσκούφης ο οποίος σημειωτέον στο παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι η Ελλάδα στην ΟΝΕ μπήκε με το σπαθί της.

Βέβαια στην παρούσα φάση που βρίσκεται η χώρα το να συζητάμε για ένα θέμα που έγινε πριν κάποια χρόνια τίποτα δεν προσθέτει. Η κάθε κυβέρνηση δεν αρμόζει να ασχολείται με το παρελθόν αλλά με το παρόν και το μέλλον. Και τα προβλήματα της Ελλάδας πολλά. Και ειδικά των χαμηλότερων οικονομικών στρωμάτων. Προς αυτούς ας στρέψει την προσοχή του ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ κρίθηκε πριν χρόνια. Ούτε παραποιήσεις στατιστικών στοιχείων υπήρξαν, ούτε η κυβέρνηση εξαπάτησε κανέναν ως προς την επίτευξη ή όχι των κριτηρίων του συμφώνου σταθερότητας.

Με το παρόν και το μέλλον τι γίνεται…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.