Το παραδειγμα του Ντινου Χαριτοπουλου

Της Έκδοσης

Το καλό παράδειγμα έδωσε ο νέος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής έκανε την αρχή επισκεπτόμενος την Ξυλαγανή και δίνοντας αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ξυλαγανής.
 
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος  υπέρ των κατοίκων του οικισμού, ενώ με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας ο δήμαρχος και τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά ιδέες και λοιπές πρωτοβουλίες με στόχο την ανάπτυξη του πολιτισμού και εθελοντισμού με πεδίο εφαρμογής την Ξυλαγανή, ενώ ανάλογη συνάντηση είχε στην συνέχεια ο κ. Χαριτόπουλος με την πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μαρωνείας.
 
Ο Ντίνος Χαριτόπουλος υιοθέτησε από την αρχή και την ουσία της ιδιότητας του «πρώτου πολίτη» του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, δηλώνοντας παρών στο σύνολο, σχεδόν, δράσεων και πρωτοβουλιών, πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου, γεγονός που δεν φαίνεται τουλάχιστον να υιοθετούν η πλειοψηφία των αιρετών της περιοχής μας.
 
Ένα καλό παράδειγμα για το σύνολο των αρχών του τόπου, ανεξαρτήτως θέσεως και «δυναμικής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.