Το κλιμα συνεχιζει να ειναι νοσηρο

Έστω και για ένα τριήμερο η εκδημία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας από το νοσηρό κλίμα που εδώ και σαράντα μέρες περίπου σκιάζει την πολιτική ζωή της Ελλάδος.

Την ίδια μέρα που χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούσε τον αρχιεπίσκοπό του επέλεξε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κουκοδήμος να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του. Βέβαια, η απόφαση του συγκεκριμένου βουλευτή όχι ότι και αλλάζει τελείως τα πράγματα και τους συσχετισμούς στη Βουλή, εφόσον, όπως ο ίδιος στην ανακοίνωσή του λέει, θα συνεχίσει να στηρίζει τη Ν.Δ. Είναι βέβαιο, επίσης, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη υπό την πίεση που του ασκήθηκε και φυσικά είναι η καλύτερη, όσον αφορά στο κόμμα που κυβερνά, για να μη τη χαρακτηρίσουμε και υποδεδειγμένη.

Και, βέβαια, δεν είναι αυτό το μείζον για την πολιτική της χώρας μας. Ενώ το σκάνδαλο Ζαχόπουλου εξακολουθεί να απασχολεί, ένα άλλο σκάνδαλο, αυτό της Siemens, επιτείνει το νοσηρό κλίμα που επικρατεί στην πολιτική σκηνή της χώρας. Επιτέλους, η κυβέρνηση ας πάρει πρωτοβουλίες να θέσει τέλος σε αυτή τη νοσηρότητα. Η χώρα μας έχει ουσιαστικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν και τα οποία, βέβαια, δεν μπορούν να τα λύσουν οι τηλεαστέρες…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.