Το Επαθλο «Θεαγενης ο Θασιος» του ΠΣΑΤ στον Βασιλη Στοακη!

Της Έκδοσης

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, που συνεδρίασε, στις 13 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 2020, οι συνάδελφοι – μέλη του ΠΣΑΤ που βραβεύονται για το 2020, με βάση τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, είναι:

Τα δημοσιογραφικά Βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ανακοίνωσε την Τρίτη η ανεξάρτητη επιτροπή του ΠΣΑΤ. Για την οικογένεια του «ΠτΘ» αυτή η ανακοίνωση έκρυβε και μια ευχάριστη έκπληξη αφού ανάμεσα στους βραβευθέντες και ο «δικός μας» Βασίλης Στοάκης στον οποίο απονέμεται το Ειδικό Επαμειβόμενο Έπαθλο «Θεαγένης ο Θάσιος» για το Αφιέρωμα με τίτλο «Μισός αιώνας ιστορίας», για τα 50 χρόνια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας που μεταδόθηκε από το «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» (Δείτε το ΕΔΩ) και δημοσιεύθηκε στην έντυπη μορφή του στην εφημερίδα «Sportday».

Να σημειωθεί ότι την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ απαρτίζουν οι: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Μάκης Παπαζήσης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ. ο Α’ αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας.

Βασίλη πολλά συγχαρητήρια!!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.