Το 2ο Φεστιβαλ Via Egnatia, η Λευκη Νυχτα και η Κομοτηνη

Το «κάθε χρόνο και καλύτερα», ισχύει για όλα, όταν τα πράγματα βαίνουν φυσιολογικά. Αυτό ευχόμαστε να συμβεί και για τη 2η Λευκή Νύχτα που διοργανώνεται στην πόλη μας από τον Εμπορικό Σύλλογο, την ΟΕΒΕΣ, τα Επιμελητήρια του νομού και τον δήμο Κομοτηνής.
 
Μια Λευκή Νύχτα που πέρσι είχε εντυπωσιάσει άπαντες, ως προς την προσέλευση του κόσμου – ως κοσμοσυρροή τη χαρακτήρισαν οι επαγγελματίες – θέτοντας εντούτοις ερωτήματα για το πόσο αυτή είχε θετικές επιπτώσεις και στον τζίρο. Μπορεί όμως να έχει, αν στη διαδικασία της προσέλκυσης πελατών μπουν και οι καταστηματάρχες με όλους τους τρόπους που μπορούν να φανταστούν, όπως το πέτυχαν εξαιρετικά κάποιοι πέρσι, επιδεικνύοντας προϊόντα, στήνοντας δικά τους events, εφαρμόζοντας το σύστημα των έξυπνων αλλά και των μεγάλων προσφορών, βάζοντας γενικά κόσμο στο μαγαζί τους.
 
Το πιο εντυπωσιακό, σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια, της περσινής επιτυχίας ήταν η προσέλευση επισκεπτών από διπλανούς νομούς, πράγμα που δύσκολα βλέπουμε να συμβαίνει στην πόλη μας, και το πιο δυσάρεστο, οι συνοικίες των εμπορικών καταστημάτων που δεν άνοιξαν την πόρτα τους ή έκλεισαν τα καταστήματά τους νωρίς.
 
Αν όλη η αγορά μείνει ανοικτή εφέτος, πάνω από τα προσωπικά προβλήματα του κάθε επαγγελματία, είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη χρονιά, την 3η Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή θα γίνει το αδιαχώρητο!!!Και στις εισπράξεις!!! Γιατί η συνέπεια, η επιμονή, οι κόποι για το κοινό καλό, πάντοτε αποδίδουν!!!
 
Τη γειτονική Ξάνθη μόνο να δούμε και το τι πετυχαίνει με τις διοργανώσεις του Καρναβαλιού και των γιορτών της Παλιάς Πόλης, είναι αρκετό για να δώσουμε συνολικά τον αγώνα. Γιατί κι εκεί η επιτυχία με τα χρόνια κερδήθηκε και με την επιμονή!!!
 
Καλή 2η Λευκή Νύχτα, Καλή μας επιτυχία!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.