Της Κομοτηνης η νυχτα

Όλοι ξέρουμε πως η νύχτα στην Κομοτηνή έχει τη δική της ιστορία. Από το 1974 και μετά που ήρθε το Πανεπιστήμιο στην πόλη μας τα πάντα αλλάξανε στη νύχτα της Κομοτηνής
 
Οι Κομοτηναίοι έως τότε ήταν κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μιας επαρχιακής πόλης και τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβαινε την νύχτα Από πολύ παλιά υπήρχε ένα μαγαζί, ο Λαβύρινθος, μετά το Κλαμπ «Άφρικα», ο Τάκης ο κουτσός, τα Χίλια δέντρα, το Τσιγγάνικο αίμα, το Λαμόρε, το Στορκ και άλλα μικρότερα η και μεγαλύτερα που δεν τα θυμάμαι όλα
 
Και μετά από όλα αυτά, τα πάντα ανατραπήκανε στην Κομοτηνή με τον ερχομό των φοιτητών μας. Νέα μαγαζιά, νέες καφετερίες, νέα στέκια, μαγαζιά πολυτελείας, ξενυχτάδικα μικρά ή μεγάλα, που το ταμπεραμέντο των γνωστών επαγγελματιών της Κομοτηνής, και γενικότερα της Ροδόπης, δεν άφησε να πάει χαμένο…
Όλη αυτή η εξέλιξη είχε τα καλά της, αλλά, όπως συμβαίνει πάντα, είχε και τα στραβά της. Η Κομοτηνή πάντως απέκτησε όνομα για τη νυχτερινή της ζωή ανά το πανελλήνιο και όχι μόνο. 

Της Κομοτηνής ερωτικοί μετανάστες

Ενα άλλο καλό, πέρα απ’ τα πολλά από τον ερχομό των φοιτητών στην πόλη μας, ήταν και είναι οι «Σώγαμπροι» και οι «Σώνυφες». Δεν είναι λίγοι οι γαμπροί και οι νύφες μας, οι ερωτικοί μετανάστες… Σε όλη την Ελλάδα έχουμε συμπεθέρους!!!
 
Όπως εξάλλου στείλαμε και πολλά παιδιά μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό!!! Δυστυχώς όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τους συμπολίτες μας μουσουλμάνους. Διαφορετικά όλο αυτό το «αλισβερίσι» θα ήταν επί δυο και, αφού αυτό το ταμπού δεν μπορέσανε να το σπάσουν τα νέα τα παιδιά μας, δύσκολα θα σπάσει.
 
Αλλά ποτέ δεν είναι αργά, ποτέ μην λες ποτέ! Πάντως όπως και να έχει το πράγμα, σήμερα μ’ αυτά και μ’ αυτά έχουμε περίπου 40 μικτούς γάμους μικτούς, με αρμονική τη ζωή των ζευγαριών, μιας και το πρόβλημα δεν είναι δικό τους αλλά της κοινωνίας και ιδιαίτερα των γονιών τους!!!
Ας ευχηθούμε να τους χιλιάσουμε γιατί την ευτυχία των ανθρώπων δεν πρέπει να την επισκιάζει ο θρησκευτικός φανατισμός, από όπου και αν προέρχεται!!! 

Οι δανειστές μας κι εμείς!!!

Τι άθλιοι παλιάνθρωποι, τι φριχτά τέρατα είναι αυτοί οι ευρωπαίοι δανειστές μας!!! Αποφάσισαν την τελευταία φορά να μας δανείσουν το ασήμαντο ποσό των 85 δις ευρώ με το εξοντωτικό επιτόκιο του 1% ετησίως. Τι; στραγάλια θα πάρουμε; Και μας ζητούν να το αποπληρώσουμε στο ασφυκτικό χρονικό περιθώριο των 32,5 ετών. Τι αιματορουφήχτρες είναι αυτοί οι αλήτες!!!
Αλέξη, μην υποκύψεις στα σκοτεινά σχέδια των άπληστων τοκογλύφων.
 
Ζήτα δάνειο 850 δις ευρώ, με χρόνο αποπληρωμής το 3000 μΧ κι επιτόκιο να μην τους πληρώνουμε εμείς αλλά να μας πληρώνουν εκείνοι, τουλάχιστον 10% ετησίως. Έτσι για να μπορέσουμε να ανασάνουμε λίγο βρε παιδιά.
 
• Να διορίσουμε μερικά εκατομμύρια στο Δημόσιο.
• Να βγάλουμε μερικούς ακόμα ηλικιωμένους σαραντάρηδες στη σύνταξη.
• Να δώσουμε εφάπαξ στους υπαλλήλους της βουλής 800 χιλ αντί 550 που παίρνουν σήμερα.
• Και να ξαναγυρίσουμε ανενόχλητοι στις δημιουργικές ασχολίες μας, στα μπουζούκια και στις Μυκόνους…
Αυτό θα είναι Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη, όχι να μας βάζετε και τόκους από πάνω!!! Αμάν πια τι τοκογλύφοι είστε εσείς;;;;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.