Τι θα δουμε την επομενη μερα στην εστιαση;

Της Έκδοσης

Πτώση του κύκλου εργασιών που θα υπερβεί το 40% περιμένουν οι περισσότερες επιχειρήσεις της χώρας, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και στην περιοχή μας.

Φυσικά αυτή τη στιγμή, όλα αυτά αποτελούν απλούς υπολογισμούς, μιας και, αν δεν το έχετε προσέξει, ακόμα δεν έχουμε βγει από την κρίση του κορωνοϊού. Έτσι μπορεί, το αισιόδοξο σενάριο, να υπάρχει μια «έκρηξη» το καλοκαίρι, αλλά και η απαισιόδοξη, ότι μετά από ένα χρόνο κορωνοϊού, τα πράγματα μπορεί να μείνουν «στον αέρα».

Το μεγάλο ερώτημα είναι ουσιαστικά, αν θα υπάρξει σταθερότητα όταν υπάρξει χαλάρωση της εστίασης, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν τα καταστήματα να συνεχίσουν την λειτουργία τους. Βέβαια το μεγάλο ερώτημα στην περιοχή μας είναι τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο, όσο αφορά την επαναλειτουργία των πανεπιστημίων (μιας και θεωρούμε δεδομένο πως σε αυτή την ακαδημαϊκή περίοδο, δύσκολα θα δούμε επιστροφή φοιτητών).

Γιατί καλές οι ελαφρύνσεις, καλά και τα επιδόματα, όταν έρθουν, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι πελάτες και κίνηση. Και αυτή δεν μπορεί να δοθεί με εντολές…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.