Τη Δευτερα… πρωτα ο Θεος το Τουριστικο Σχεδιο Αναπτυξης της Κομοτηνης

Της Έκδοσης

Αναβλήθηκε ξανά, τριτώνοντας το κακό, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής, αυτή τη φορά λόγω των τεχνικών προβλημάτων που για δεύτερη συνεχόμενη φορά έπληξαν την τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να θυμίσουμε πως την πρώτη φορά είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας, και τη δεύτερη λόγω καραντίνας του μελετητή που την εκπόνησε.

Έτσι για ακόμα μια φορά η παρουσίαση αυτή πήγε πίσω, αυτή τη φορά μάλλον όχι για πολύ (αν όλα πάνε καλά). Βέβαια σημασία έχει να υπάρξουν απτά αποτελέσματα από την νέα στρατηγική, και εφαρμογή προτάσεων, και όχι καθ’ αυτή η παρουσίαση. Θα περιμένουμε λίγο ακόμα, και θα δούμε.

ΥΓ: Αυτά τα τεχνικά προβλήματα, που άρχισαν να εμφανίζονται στις τελευταίες συνεδριάσεις, θα πρέπει να διορθωθούν, γιατί εκθέτουν πρωτίστως το Δήμο. Δεν μπορεί το Σαββατοκύριακο να προωθείς την ψηφιακή σου καινοτομία στην Θεσσαλονίκη, και μετά από μερικές μέρες να μην μπορείς να ξεπεράσεις τον δεκάχρονο που μεταδίδει το session του στο Call of Duty στο Twitch.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.