Θα τελειωνουμε με την οπαδικη βια… μεχρι την επομενη φορα

Της Έκδοσης

Ο βαρύτατος τραυματισμός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα σε αγώνα βόλεϊ στην Αθήνα μεταξύ των δύο αιωνίων, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων οπαδικής βίας που μετρά η χώρα μας. Βεβαίως, πρώτα και κύρια, ευχόμαστε ο άνθρωπος αυτός να γίνει καλά στην υγεία του και να επανέλθει.

Δεν μπορούμε ωστόσο να επισημάνουμε πως οι δηλώσεις των πολιτικών για το ζήτημα κρύβουν μια μεγάλη υποκρισία.

Αφενός διότι κάθε φορά που έχουμε νέο θύμα οπαδικής βίας, μας λένε πως αυτό θα είναι το τελευταίο, όπως μας είπε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, και πως η πολιτεία θα αναλάβει δράση για να απαλειφθεί το φαινόμενο… μέχρι βεβαίως την επόμενη φορά.

Αφετέρου διότι παρά τη στήριξη στα λόγια που κατά καιρούς λαμβάνουν από πολιτικούς και κυρίως τους πολιτικούς προϊσταμένους του υπουργείου, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν και δεν νομοθετούν το επάγγελμα του αστυνομικού ως επικίνδυνο…

Στην χώρα του παράλογου που ζούμε όμως, όλα γίνονται για τελευταία φορά… ώσπου να καταλαγιάσει η οργή και η θλίψη και τα φώτα της δημοσιότητας να πάνε αλλού. Μέχρι την επόμενη φορά και μέχρι να υπάρξουν νέα θύματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.