Τα στραγαλια Κομοτηνης, η στραγαλοποιια και οι 1500 θεσεις εργασιας

Πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια, και μέσα στα πολλά δεινά που επιφέρανε στην χώρα μας οι ανίδεοι πολιτικοί μας ήταν να καταργήσουν και την στραγαλοποιία της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Κομοτηνής.
 
Άρχισε να διαφαίνεται το κακό το 1988 με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και ολοκληρώθηκε το 1990-91 με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Φοβηθήκανε όλοι τους μην τυχόν και μείνει η χώρα από στραγάλια και τα αφήσανε ελεύθερα από Τουρκία. Όμως «ξεχάσανε» να σκεφτούν (όπως πάντα) ότι η Τουρκία είναι μια χώρα που πριμοδοτεί την παραγωγή και τις θέσεις εργασίας (γι αυτό εξάλλου βγήκε τόσο γρήγορα από το ΔΝΤ) και δεν είναι σαν και εμάς που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τι θα εισάγουμε και όχι τι θα παράγουμε.
 
Αποτέλεσμα της όλης ηλιθιότητας που μας δέρνει ήταν  1520 (καταγραμμένες) θέσεις εργασίας στην Κομοτηνή να χαθούν  μέσα στον κυκεώνα της ανεργίας που μαστίζει την χώρα μας,  1520 θέσεις εργασίας  στραγαλοποιών.
 
Πώς αλλιώς μπορείς να τους χαρακτηρίσεις όλους τους εμπλεκομένους στο παραπάνω θέμα; Το αποτέλεσμα;
 
Όλοι οι βιοτέχνες στραγαλοποιοί  να γίνουν εισαγωγείς στραγαλιών από Τουρκία, (αλλά όχι μόνο αυτοί) και σήμερα να μην έχουμε ούτε μια θέση εργασίας στη συγκεκριμένη παραγωγή.
 
Ναι, κύριοι, 1520 θέσεις εργασίας στην Κομοτηνή τις πετάξατε (ποιος ξέρει με τι αντάλλαγμα;) καταστρέφοντας όλο τον ιστό και όλη την παραγωγή ενός προϊόντος που ήξερε όλη η Ελλάδα και να σήμερα τα αποτελέσματά σας… Καταστρέφοντας εδώ τις 1500 θέσεις εργασίας, τις προσθέσατε στο εργατικό δυναμικό της Τουρκίας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς.
 
ΚΡΙΜΑ!!! Άχρηστοι άβουλοι και μοιραίοι αντάμα πολιτικοί και λαός …

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.